Vă recomandăm să parcugeți cu atenție toate informațiile ce urmează. Navigarea pe acest website implică automat acordul dumneavoastră în ceea ce privește termenii și condițiile de mai jos.

 

 1. Magazinul online

Selfiemask.ro  își propune să descrie cu maxim de acuratețe produsele disponibile (culoare, dimensiune mască, dimensiune filtru, detalii diverse etc)

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că, cu toate acestea, unele inadvertențe între

culorile afișate pe monitorul dumneavoastră și culorile reale ale produselor sunt posibile imaginile prezentate având un scop orientativ.

 

 2. Înregistrarea ca membru

Pentru a putea efectua comenzi prin magazinul online selfiemask.ro, aveți posibilitatea să vă înregistrați ca membru prin crearea unui cont de client.
În acest scop, sunteti de acord și vă asumati că veți furniza date complete, actuale și reale despre dumneavoastră completând toate câmpurile de pe formulatrul de înscriere.

În lipsa îndeplinirii acestei condiții ne rezervăm dreptul de a anula accesul dumneavoastră pe magazinul nostru online fără o notificare prealabilă.

 

Pentru autentificarea dumneavoastră ca membru pe selfiemask.ro vi se va solicita ulterior un nume de utilizator si o parolă. Sunteți unicul responsabil de păstrarea în siguranță a parolei dumneavoastră de acces, consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei și/sau eventuale semne de accesare neautorizată a contului sub numele dumneavoastră de utilizator.

 

 3. Confidențialitatea datelor personale

Magazinul online Selfiemask.ro își asumă și este responsabil să respecte confidențialitatea datelor furnizate și nu va transmite datele personale ale clienților către terți exceptând obligaţiile legale avute față de ANAF sau a altor autorități la cerere.

Datele solicitate de selfiemask.ro sunt:

  • date de identificare: nume, prenume număr de telefon, domiciliu si adresa de e-mail;
  • în momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: o adresă de livrare, adresă de facturare și modalitatea de plată dorită;
  • date cu caracter sensibil, în cazul achitării contravalorii serviciilor contractate prin ordin de plată: contul bancar al plătitorului.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre selfiemask.ro doar în scopul declarat al acestui website, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

 

4. Comenzi

Conform politicii comerciale a BAWA EVOLUTION S.R.L., momentan nu există o comandă minimă impusă.

Toate prețurile afișate pe website sunt listate în LEI (societatea BAWA EVOLUTION SRL este neplătitoare de TVA).

Prețurile afișate, la nivelul descrierii fiecărui produs în parte, nu includ taxele de transport. Contravaloarea livrării, în cazul în care ați optat pentru acestă modalitate, va figura separat pe factura fiscală.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest fapt este necesar.

Factura fiscală se emite conform legii și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

Comenzile efectuate până la ora 15, ora României, în zilele lucrătoare, se expediază în cel mult o zi lucrătoare.

Comanda efectuată online pe selfiemask.ro se considera un contract între utilizator si BAWA EVOLUTION SRL cu următoarele obligații ce revin fiecărei părți:

  • societatea BAWA EVOLUTION SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate;
  • utilizatorul se obligă să achite contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de livrare din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat NU este disponibil pe stoc;
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă special;
  • date incomplete despre client.

Întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive precum și deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului, conform legislatiei in vigoare, nu fac obiectul responsabilității magazinului online selfiemask.ro.

4.1 Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

5. Politica de returnare

Toate imaginile produselor prezentate pe website au caracter orientativ și sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014.

 

6. Copyright

Întregul conținut selfiemask,ro: text, grafică, structură, concepte, informatii și date aferente, sunt proprietatea BAWA EVOLUTION S.R.L. Folosirea fără acordul nostru a oricarui element de pe acest website se pedepsește conform legilor in vigoare.

 

7. Date companie

BAWA EVOLUTION SRL

CUI: 29471715

Reg. Com.: J12/3113/2011

Adresa: Str. Somesului, nr. 5-7, CLUJ-NAPOCA

Judet: CLUJ

Banca: ING BANK ROMANIA

Iban: RO57 INGB 0000 9999 0464 7640

Email: info@selfiemask.ro

Telefon: 0770 199 353