Slide selfie-mask-1 Slide selfie-mask-2 Slide selfie-mask-3 Slide selfie-mask-4 Slide selfie-mask-5 Slide selfie-mask-6 Slide selfie-mask-7 Slide selfie-mask-8 100% Personalizabil BW Selfie Mask Păstreză-ți zâmbetul, asortează-te sau explorează-ți creativitatea, totul în timp ce ai grija de siguranța ta și a celor din jur.

Masca selfie este o metodă originală de a transforma purtarea măștii într-o experiență distractivă.
Vânzare directă Magazin online

Cumpără BW Selfie Mask Online

Avantajele BW Selfie Mask

Autenticitate

De acum îți poți păstra mereu zâmbetul sau ai posibilitatea de a alege o altă expresie facială preferată sau un design creativ. Important este să te reprezinte și să rămâi în siguranță.

Filtru PM 2.5 inclus

Îți punem la dispoziție un filtru PM 2,5 la fiecare mască achiziționată. Poți achiziționa separat un set de 10 bucăți de filtru la 30 de lei. Îți recomamdăm să înlocuiești filtrul cât mai des

Diversitate

Aparatul include o selecție vastă de variante din care poți alege și cu care te poți juca. Mai mult, poți să încerci și modele proprii de pe telefonul tău.

Durabilitate

Masca selfie este refolosibilă. Este important să o dezinfectezi si să îi schimbi filtrul cât mai des.

Descoperă măștile selfie!

Am îmbinat avantajele fotografiei la minut cu imprimarea și am creat BW Selfie Mask, o versiune inovativă de mască fashion personalizată chiar cu fața ta.

Dacă ți s-a întâmplat să nu mai recunoști pe stradă cunoscuți sau chiar tu să treci neobservat, acum ai posibilitatea de a-ți reîntregi identitatea și zâmbetul. Tu alegi ce exptresie facială dorești să afișezi și, în doar 2 minute, obții pe loc selfie masca construită din fotografia și trăsăturile tale.

Dacă, din contră, preferi să păstrezi o notă de mister sau chiar să te joci cu o altă indentitate, ți-am pregătit o selecție de modele sezoniere, caractere, imprimeuri, personaje de desene animate și film pe care te invităm să le explorezi.

Iar dacă imaginația ta merge mai departe de colecția noastră, poți să încarci chiar tu un model direct de pe telefon.

Zi de zi auzim oameni nemulțumiți de obligativitatea de a purta mască.

Ei bine, noi ne-am propus să schimbăm această perspectivă și să transformăm purtarea măștii într-o experiență amuzantă cu multiple avantaje.  Desigur, totul în timp ce respectăm regulile și rămânem în siguranță.

Ne gândim mereu la cele mai haioase moduri de a valorifica potențialul selfie mask-ului și a crea modele interesante de încercat.

BW Selfie Mask este un photo booth standard la care am adăugat funcția de imprimare. Dispune de un ecran cu touch screen de unde poți selecta categoria dorită (selfie mask, modele predefinite din galeria noastră sau upload de pe telefon).

După ce ai decis ce fel de mască preferi, în cazul opțiunii selfie mask, îți poziționezi fața în chenarul sugerat pe ecranul aparatului și în 1, 2, 3 secunde ți se face o fotografie instant.

Pentru colecția predefinită sau upload selectezi varianta favorită fie din catalogul nostru, fie o încarci din memoria telefonului tău.

Vei vedea pe ecranul aparatului un preview al măștii cu modelul ales sau partea de la nas la bărbie a feței tale în cazul selfie mask-ului. Ai posibilitatea de a face câteva ajustări înainte de a apăsa print.

Aparatul listează instant macheta aferentă după care un operator specializat din echipa noastră o preia și se va ocupa de imprimarea acesteia pe mască.

Masca selfie vine la pachet cu un filtru PM 2.5 pe care îl poți introduce în buzunarul aferent pentru o filtrare mai eficientă 😉

CUMPĂRĂ ONLINE!CONTACT

BW Selfie Mask

video

Cum comand online?

  • 1. Alege tipul de mască dorit

  • 2. Adaugă-l în coșul tău de cumpăraturi

  • 3. Completează formularul de comandă și adaugă poza ta în caz că ai optat pentru BW Selfie Mask !!!

  • 4. Întrodu adresa de livrare

  • 5. Primește comanda și bucură-te de noua ta mască!

Ai o întrebare?

Sună la!

    Vănzare directă BW Selfie Mask